Caretta Beach Hotel Holiday Village - Kalamaki Zakynthos Greece Caretta Beach Hotel Holiday Village - Kalamaki Zakynthos Greece Caretta Beach Hotel Holiday Village - Kalamaki Zakynthos Greece Caretta Beach Hotel Holiday Village - Kalamaki Zakynthos Greece

Welcome to Caretta Beach Holiday Village

Caretta Beach Holiday Village este un hotel modern situat în Kalamaki, pe coasta de sud a celei mai frumoase insule din Marea Ionică, Zakynthos. Hotelul se află într-o zonă retrasă şi pitorească din apropierea drumului principal din Kalamaki, la numai 4km distanţă de capitală – Oraşul Zakynthos şi la 2km distanţă de Aeroportul internaţional al insulei. Plaja acoperită cu nisip fin se află la numai 5 minute de mers pe jos şi reprezintă căminul renumitelor broaşte ţestoase Caretta-Caretta.

Conştient de faptul că vacanţele reprezintă o combinaţie între relaxare şi distracţie, arhitectul Aristotelis Marinos a proiectat şi a construit şase clădiri diferite cu 175 de camere single, camere duble şi apartamente tip studio.

Complexul cuprinde de asemenea cinci piscine diferite care includ o piscină pentru jocuri, Jacuzzi şi o piscină mare pentru copii. În ciuda dimensiunii sale, hotelul este renumit pentru ospitalitatea personalului său şi pentru atmosfera caldă şi prietenoasă. Scopul conducerii a fost acela de a vă face vacanţa cât mai relaxantă, plăcută şi memorabilă cu putinţă.